Galeria Bursztynowa powiększy się

Livecooking w Restauracji Olimp [Wideo]

22 maj 2017

12 maja w Galerii Bursztynowej  pod czujnym okiem szefowej kuchni restauracji "Olimp" - Anny Laskowskiej gotowała Monika Gwiazda - Doradca Kulinarny Nestle Professional.

Klienci mogli bezpłatnie skosztować sałatki z kurczakiem sous vide gotowanym w niskiej temperaturze, dorsza oraz żeberek. W jaki sposób przygotowane były te potrawy? Sprawdźcie sami!

Zapraszamy do obejrzenia relacji z wydarzenia.

 

Olimp oferuje smaczne i różnorodne dania kuchni europejskiej z elementami kuchni świata. W menu zawsze znaleźć też można potrawy sezonowe.

Wszystkie dania przygotowywane są na miejscu przez doświadczonych kucharzy, a bogate menu (zmienne w ciągu dnia) pozwala na samodzielne skomponowanie pełnowartościowego posiłku. W restauracjach Olimp to klient decyduje o tym, jakie potrawy i w jakiej ilości znajdą się na jego talerzu, a płaci ujednoliconą cenę za 100 g jedzenia.



Materiał filmowy 1 :